Logeren in het Zeeuws Vlaamse 

landschap

 

ALGEMEEN

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor een familieweekend, kinderkamp of teamuitje? Dan ben je bij ons van harte welkom! 

Wij bieden je een gezellig en comfortabel verblijf om met jouw vrienden of familie te kunnen genieten van elkaar en al het moois en lekkers dat Zeeuws-Vlaanderen jullie te bieden heeft.

In de polder met de Westerschelde op loopafstand. Terrasjes en restaurants in overvloed. Wat cultuur om op te snuiven. Een wandeling of fietstocht hier en daar… Een perfecte mix tussen smullen, bewegen, ontspannen en op avontuur gaan. Zo ziet een vakantie er in Zeeuws-Vlaanderen er uit. 

De 2,3 en 4 persoonskamers bieden plaats aan groepen van 2 tot 37 personen.

VOORZIENINGEN

 

BINNEN

De groepsaccommodatie is comfortabel en sfeervol ingericht. Op de begane grond is er een ruime kantine waar je met 37 mensen van een zelfbereide maaltijd kunt genieten. De open keuken is volledig uitgerust. Verder zijn er beneden meerdere toiletten en is er een wasruimte beschikbaar.

Boven in de huiskamer is er nog een open keuken met eettafel en een gezellige zithoek. Je kunt er lekker tv kijken of aan de grote tafel samen spelletjes doen. 

 

Er zijn twee sanitaire ruimtes, een voor de mannen en een voor de vrouwen. Ieder voorzien van een brede wastafel met spiegel, 2 toiletten en 3 ruime douchecabines.

Download via de knop de plattegronden

van de accommodatie.

BUITEN

Buiten zijn er pickniktafels en een kampvuurplaats waar je kunt genieten van het mooie uitzicht in de polder. Je ziet zelfs de zeeschepen voorbij varen boven de zeedijk aan de Westerschelde.

 

Op het sportveld kunnen er allerlei sporten uitgeoefend worden of kunnen er buitenspelletjes gedaan worden. Bij slecht weer is het ook mogelijk activiteiten in de grote binnenruimte van de schuur te organiseren

 

ACTIVITEITEN

JEPPA SPORT

logo jeppa.png

INFO

Voor een volledige overzicht van alle activiteiten en prijzen kun je hieronder een kijkje op hun website nemen.

bubble+ballen+bumper+ballen+sportdag+tea

TO DO

Met Jeppa Sport kan je de meest gave dingen op onze locatie doen! Zowel binnen als buiten. Een potje bubble ballen, nerf gun schieten of bouw een heel bouwwerk van bamboe. Voor de kleintjes kan je o.a. een mobiele speeltuin of een klimblok laten plaatsen.

Doe jij ook mee!?

Huur+Lu+de+interactieve+muur+teambuildin

CONTACT

Neem contact op met Jelle en Jonas voor vragen of reserveringen.

 

IN DE OMGEVING

NATUUR

20200401_093045.jpg

WESTERSCHELDE

De accommodatie ligt op een paar honderd meter afstand van de Westerschelde. Er zijn prachtige uitkijkpunten en mooie fiets- en wandelpaden aan de binnenkant van de dijk.

20200401_093159.jpg

GRENSPARK

GROOT SAEFTHINGE

Het Grenspark is op dit moment volop in ontwikkeling. Maar je kunt er nu al je ogen uitkijken in het verdronken land van Saeftinghe. Er is een museum en je kunt er avontuurlijke tochten, onder leiding van een gids, door de schorren en slikken maken.

Image by Elijah M. Henderson

CLINGSE BOSSEN

Op een paar kilometer afstand zijn de Clingse bossen. Een waterwingebied tussen Clinge en Heikant. Een groot gebied aan loofbos waar waterwinning, natuur en recreatie mooi samengaan. Er zijn wandelroutes, mountainbikepaden en je kunt er ook paardrijden.

ACTIEF

Image by Beau Runsten

FIETSEN

Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om zijn mooie fietsroutes.

Niet voor niets komen de Belgische wielerclubs hier graag fietsen!

Image by Roman Bintang

WANDELEN

Ook kun je hier fijn wandelen. Er zijn verschillende wandelingen te maken over mooie dijkjes en  onverharde paden. Onderweg kun je genieten van de rust in de polders en picknicken op een bankje

Gelukkig meisje zwemmen in het zwembad

ZWEMBADEN

Er zijn verschillende zwembaden in de buurt. Er is een openluchtzwembad in Kloosterzande op 5 km afstand. Maar er zijn ook binnenzwembaden; 'Reynaertland' in Hulst (10 km) en 'Scheldorado' in Terneuzen (20 km).

STEDEN EN ETEN

Image by Nils Stahl

HORECA

Zeeuws-Vlaanderen is een echte Bourgondische streek. In de nabije omgeving zijn er veel restaurants te vinden. Van gezellige familierestaurants tot culinaire hoogstandjes, voor ieder zijn smaak!

Image by redcharlie

VESTIGINGSTAD

HULST

Het oude Vestingstadje Hulst ligt op nog geen 10 km afstand van onze locatie. Een bezoek meer dan waard. Wandelen over de stadswallen of door de winkelstraat. De Basiliek in Hulst was een aantal jaar geleden zelfs de mooiste kerk van Nederland. Ook zijn er gezellige terrasjes en restaurants. Check                                 voor evenementen en meer info. 

Image by Zoë Gayah Jonker

ANTWERPEN

De Belgische stad Antwerpen ligt op 35 km afstand van onze locatie, een half uur rijden met de auto. Een prachtige oude stad met veel musea, bezienswaardigheden, mooi winkelgebied en heerlijke restaurantjes en terassen.

Ook Gent en Brugge zijn de moeite waard om te bezoeken en vanaf de locatie prima te bereiken.

 

RESERVEREN

Ben je enthousiast geworden?

Mail dan naar info@hofvankesselzeeland.nl voor de beschikbaarheid en prijzen.