top of page

OVER ONS

"Wacht niet op bijzondere momenten, maar maak gewone momenten bijzonder"

HOE HET ALLEMAAL BEGON

In 1989 is Sjaak, afkomstig uit Velddriel, naar Kloosterzande verhuisd om het fruitteeltbedrijf, dat zijn vader had gekocht, te bemannen. Niet lang daarna ontmoette hij mij, Lia, afkomstig uit Boskoop en studerend voor verpleegkundige. Door de grote afstanden werd er al snel getrouwd in 1991 en besloten we samen het bedrijf van Sjaaks vader over te nemen. In de daarop volgende jaren werd niet alleen het bedrijf, maar ook het gezin uitgebreid met de komst van 4 kinderen. Er werden met name appels en peren geteeld, later werden daar ook nog kersen aan toegevoegd.

We werkten allemaal samen in het bedrijf en aan de toekomst!

HET VERVOLG

Door de boycot van de fruitexport naar Rusland kwamen de fruitprijzen flink onder druk te staan en was voor ons het fruit telen niet meer rendabel. Ook de kinderen groeiden op en vlogen uit. We zijn heel trots op ze zoals ze hun eigen leven nu vormgeven. Het werd ook tijd om ons eigen leven weer een nieuwe impuls te geven en daarom hebben we besloten te stoppen met het fruit telen en met ons bedrijf een nieuwe richting op te gaan.

We hebben gekozen voor gastvrijheid en genieten. We hopen dat we veel mensen mogen laten genieten van ons mooie plekje, de lekkere kersen en de zelfgemaakte producten bij ons in Zeeuws-Vlaanderen. Tot snel!

Sjaak en Lia van Kessel

bottom of page